Atelier

Het atelier is een mix van een werkruimte en een showgedeelte. Hier bevinden zich alle benodigde apparatuur en de gereedschappen voor het bewerken van de edelstenen en het zilver.

Ook een deel van de eindproducten is hier meestal uitgestald. Daarnaast zijn er ook tal van sieraden van andere materialen te zien. (Zo heb ik uitstapjes gemaakt naar het maken van glaskralen, het werken met fimoklei en friendly plastic en er is een aardig voorraadje paardensieraden voor kinderen.)

Atelier - werkplaats Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCF52321w-1.jpg

Bij een vrijblijvend bezoek aan mijn atelier geef ik graag wat uitleg over het een en ander. Een demonstratie hoort ook tot de mogelijkheden. Verwacht geen sjieke showroom , het is gewoon lekker vol en gezellig.

Workshops

Wilt U zelf eens ervaren hoe het is om van een ruw stuk steen een glanzende cabochon te maken? U kunt bij mij een workshop van  2 1/2 uur volgen. De kosten hiervoor zijn € 18,50 . Er wordt met maximaal 2 personen tegelijk gewerkt.

DSCF6399w

DSCF6404w

DSCF6403w

Nieuw

Heeft u met uw instelling of clubje interesse in stenen en wilt u wel eens weten hoe sieraden gemaakt worden? Ik kom graag op locatie een presentatie geven, waarbij ik met behulp van  computer  en voorwerpen laat zien wat half edelstenen zijn en hoe  een steen  samen met zilver tot een fraai sieraad gevormd kan worden.
Kosten € 25,00 + reiskosten.

DSCF4905w

Hieronder  een paar foto’s  van sieraden die recent in opdracht gemaakt zijn.

oorbel

                 oorbel

 hanger met

                  hanger met

ring met armband

   ring met armband

Clicky