GewoonMooij: Edelsteensieraden


 


Edelsteenslijpen en zilversmeden in één atelier vormen een perfecte combinatie voor het vervaardigen van unieke sieraden, die ik vanuit mijn atelier, op beurzen en via deze webwinkel verkoop.

Met veel plezier werk ik al meer dan 15 jaar aan mijn grote hobby : het slijpen en polijsten van halfedelstenen. Vaak komt een goedgeslepen steen pas echt tot zijn recht in een mooie zilveren zetting. Andere hebben genoeg aan een simpel kapje of oogje om ze als sieraad te kunnen dragen.

Door de bijna oneindige variaties van de stenen en de verscheidenheid in de te vormen sieraden blijft dit werk altijd boeien.

Mogelijkheden

– U kiest een onbewerkte steen uit mijn voorraad en geeft aan wat er van moet worden gemaakt. Ik maak een tekening, geef een prijsopgaaf, bewerk de steen, geef hem een zetting van eerste gehalte zilver en U heeft precies het sieraad zoals u het zelf bedacht heeft.

– U heeft een bestaande (misschien wel zelf gevonden) steen? In overleg maak ik hiervan een zilveren sieraad naar uw keuze.

– U heeft een zilveren sieraad zonder of met een lelijk geworden steen? Ik zet er een nieuwe steen naar keuze voor u in.

–  Bent u uitgekeken op uw kralenketting? Met enkele simpele veranderingen wordt hij weer als nieuw. Informeer naar de (geringe) kosten.

DSCF0831w aDSCF0806wDSCF0846w a
Kijk voor meer informatie op de pagina “Atelier”

Clicky